Girl Trip on saanut hyvän vastaanoton

Hellinin ensimmäinen kaavakirja, Girl Trip – Kaavat elämään, on saanut hyvän vastaanoton. Lukijat ovat kehuneet helposti muokattavissa olevia kaavoja ja kirjan kaunista kuvitusta. Kototeko-blogistin arvostelussa on tavoitettu myös kirjan välittämä voimaannuttava sanoma kaikenikäisille ja kaikenkokoisille tytöille ja naisille. Kauneus alkaa päätöksestä olla oma itsensä. Itse tehdyissä vaatteissa koko on aina sopiva. Ja se on just hyvä.

Kirjan Mekko minne vain– malliin, joka on kuvassa tummatukkaisen Adélen päällä, kirjan tekijät haluavat lisätä pienen selvennyksen. Minne vain-kaavalla tehdään sekä Paita minne vain että Mekko minne vain. Mekon helman voi piirtää itselleen sopivan pituiseksi jatkamalla helmaa suoraan alaspäin. Kaava-arkeille ei haluttu ylimääräisiä viivoja, ja koska maksimekon sopiva pituus on joka tapauksessa koosta riippumatta eri ihmisille eri pituinen, jätettiin pitkän suorakaiteen muotoisen helmaosa pois kaava-arkilta. Pahoittelut, että asiaa ei ole ilmaistu selkeästi ohjeissa!