Yhteiskuntavastuu

Ekologisuus, eettisyys sekä yhteiskuntavastuu ovat olleet alusta asti Hellinille tärkeitä asioita. Tuotteiden ekologisuuteen ja eettisyyteen vaikuttavat monet asiat. Tuotteiden laadukkuus ja pitkä käyttöikä on mielestämme kestävän kehityksen näkökulmasta erittäin oleellista, ja tärkeää on myös se, että tuotantoprosessiin suoraan tai välillisesti osallistuvia ihmisiä ja eläimiä kohdellaan hyvin.

Haluamme kuitenkin lisätä hyvinvointia myös muulla tavoin. HELLINKids4Kids syntyi ihastuksesta lasten luovuuteen ja halusta tarjota lapsille mahdollisuus toteuttaa omia suunnitelmia ja ideoita kankaina ja olla samalla auttamassa toisia lapsia. Kids4Kids on Hellinin oma kategoria lasten teosten pohjalta teetetyille kankaille, joiden myyntihinnasta menee 20% hyväntekeväisyyteen lapsiperheiden ja lasten hyväksi.

Hellin myös lahjoittaa kankaita, joista ommellaan vaatteita ja tarvikkeita sairaaloiden keskososastoille, syöpää sairastaville sekä Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille lahjoitettavaksi. Koska kauneus kuuluu kaikille.