Tarina

HELLIN on kuvataiteilija, taidemaalari Vappu Aneri Kärkkäisen perustama tekstiilialan yritys.  Suurin osa kuoseista on Vapun käsialaa, ja ne syntyvät rakkaudesta taiteeseen ja elämään ylipäätään – kaikkiin kauniisiin, iloisiin ja joskus hieman hassuihinkin asioihin.

Vappu Aneri Kärkkäinen

Hellinissä vaikuttaa vahvasti myös Vapun sisko Lotta Hällström, jonka vahvuutena on hallinnollisten asioiden lisäksi erilaisten käytännön asioiden organisointi, yhteiskuntasuhteet, markkinointi ja viestintä.

Lotta Hällström

Hellinin porukoiden unelmana on tuoda ihmisten elämään kauneutta ja iloa, sekä rohkaista jokaista ihmistä luomaan ainutlaatuinen tyylinsä. Tarinamme lähti liikkeelle kankaista, koska itse tehty vaate on aina sopiva.

Visiomme on, että lähiaikoina julkistettavasta Freestylers-valmisvaatemallistostamme löytyisi mahdollisimman monille kauniita, mukavia, laadukkaita ja ennen kaikkea omannäköisiä vaatteita.

Habitare 2019 -messuilla tulemme tarjoamaan maistiaispaloja myös sisustustekstiileistä ja tapeteista kiinnostuneille Hellinin ystäville.