Toimitusehdot

TILAAMINEN

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla tilaamiseen huoltajan lupa.

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilausten yhdistäminen: Voit jättää tilauksen odottamaan kirjoittamalla viestikenttään: ”Jätetään odottamaan” ja tehdessäsi lisätilauksen, kirjoita viestikenttään: ”Lisätilaus, yhdistetään tilaukseen xxx, saa lähettää / jätetään vielä odottamaan”.

MAKSUTAVAT

Voit maksaa ostoksesi kätevästi verkkopankissa, laskulla tai luottokortilla. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. 

TILAUSTEN TOIMITTAMINEN

Verkkokauppa laskee automaattisesti toimituskulut, ostoskorissa pääset näkemään toimituskulujen summan. Toimituskulut ovat 5,90 e lähetystä kohden ja yli 80 euron tilaukset toimitamme veloituksetta Suomessa.

Tilaukset toimitetaan postipakettina Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tarkastathan, että osoite ja puhelinnumero ovat oikein kirjoitettu, jotta paketti tulee perille ja saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun se on noudettavissa.

Toimitusaika on arviolta 10 arkipäivää, mutta ruuhkatilanteesta riippuen se vaihtelee hieman.

Tilauksen voi myös noutaa 14.8.19 alkaen keskiviikkoisin klo 15-18 osoitteesta Urakoitsijantie 15D4 06400 Porvoo. Huomioithan, että verkkokaupan tilausten noudot eivät ole mahdollisia Helsingin Salapakka-myymälästä.

Ennakkomyyntikankaiden toimitusaika-arviot kerrotaan erikseen tilauksen yhteydessä, ne ovat yleensä n. 8-12 viikkoa.

VAIHTO JA PALAUTUS

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole kuluttajasuojalain mukaan vaihto- eikä palautusoikeutta (ei koske virheellistä tuotetta).

Kankaat laatutarkastetaan tehtaalla ja leikatessa, mutta joskus kiireessä saattaa joku virhe jäädä huomaamatta.

Vaihto uuteen palaan ei aina ole mahdollista, jos kyseinen kangas on päässyt loppumaan, mutta virheen laadusta riippuen sovitaan siinä tapauksessa palautuksesta tai muusta hyvityksestä. Otathan aina ennen palautusta meihin yhteyttä ja kerrot tarkemmat tiedot virheestä.

Yllätyspussit sisältävät myös eri tavoin kakkoslaatuisia kankaita, ja niillä ei ole vaihto-tai palautusoikeutta.

Tarkista tuotteet aina heti niiden saavuttua ja mittaa kankaat ennen pesua. Myynnissä olevat kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 %. Huomioi tämä tilausta tehdessäsi. Huomioithan myös, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.

Noudatathan pesuohjeita.

Virheettömillä kappaletuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote on käyttämätön. Palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

HELLIN Oy( 2973130-9)
Myllykallionrinne 2 E 29
00200 Helsinki

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Vappu Kärkkäinen  (hellin@hellin.fi)

REKISTERIN NIMI

HELLINin asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisteriä käytetään ainoastaan HELLINin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

  • Asiakkaan perustiedot:
  • asiakasnumero
  • etunimi + sukunimi
  • postiosoite
  • postinumero + postitoimipaikka
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • tilaushistoria
  • toimituksen seurantatiedot
  • rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.