Elämä on reppureissu!

Elämä ei ole valmismatka, jossa me tiedämme etukäteen, mikä meitä odottaa. Elämä on reppureissu, jossa jokainen päivä on uusi seikkailu, täynnä ainutlaatuisia mahdollisuuksia.

Hellinin maailmassa taide ei kuulu museoihin eikä pölyisiin lasivitriineihin vaan arki on taidetta ja taide arkea. Jokainen ihminen on kauniiden asioiden arvoinen. Vaatteet ovat sinua varten, ja sinä olet elämää varten. Kun ilo elää, on ilo elää!

Kotisivujemme ajankohtaista-osiota seuraamalla olet mukana Hellinin matkalla. Voit seurata meitä myös Facebookissa tai Instagramissa. Pakkaa reppusi ja tule mukaan!

Hellin is ready to grow!

HELLIN is looking for retailers for our fabrics and in the future also ready-to-wear clothing and home textiles. We also carry a line of wallpapers and other print products. If you are interested in cooperation with Hellin, send us a message at hellin@hellin.fi 

Avoimet Ovet lauantaina 12.10 klo 12-16

Lauantaina 12.10 uusissa toimitiloissamme Porvoossa on Avoimet Ovet! Tervetuloa tutustumaan, luvassa pientä purtavaa ja avajaistarjouksia. 🙂

Meidät löydät Ölstensin pienteollisuusalueelta osoitteesta Urakoitsijantie 15 D 4.

Kiitoksia HABITARE 2019!

Kiitoksia kaikille Habitare 2019 – messuosastollamme vierailleille sekä vanhoille että uusille ystäville ja tuttaville! Saimme paljon ideoita seuraavia messuja varten, joten toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan!

Habitaressa ensiesittelyssä olleet uudet tuotteemme, keittiöpyyheraportit ja tapetit, saadaan nettisivuille ja verkkokauppaan tämän viikon aikana. Sitä ennen nukumme kuitenkin viime viikon univelat pois. 🙂

HABITARE 2019 Helsingin Messukeskuksessa 11-15.9

Habitare 2019 – messut ovat avoinna!

Aukioloajat ovat tänään keskiviikkona klo 9-20, torstaina ja perjantaina klo 10-19 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Hellinin löytää Decor-osastolta (kotimainen Design) paikalta 3f11.

Messuilla tarjolla sisustuskankaita sekä uutuutena keittiöpyyheraportteja.

Esittelyssä myös ensimmäiset tapettimme!

Tervetuloa tutustumaan!

Kiitoksia Kankaiden Yöstä!

Kankaiden Yö järjestettiin taas perjantaina 30.8.2019 ja HELLIN oli jo kolmatta kertaa mukana tapahtumassa. Illan aikana verkkokaupassamme oli tapahtuman hengen mukaisesti vaihtuvia tarjouksia ja Facebook-sivuillamme sekä Kankaiden Yö ryhmässä erilaisia kilpailuja ja huutokauppoja. Tapahtuma oli onnistunut, suuret kiitokset sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme!

Tilausten suuren määrän vuoksi toimitusten käsittely kestää hetken, mutta saamme kaikki paketit postiin noin viikossa.

Keskiviikkona 4.9 on mahdollisuus noutaa Kankaiden Yön tilaukset Porvoon toimipisteestämme (Urakoitsijantie 15D4) klo 15-18 välillä. Ensi viikolla (10-15.9) olemme HABITARE-messuilla, jonka aikana tilausten noudot eivät valitettavasti onnistu.

LEHDISTÖTIEDOTE ( Habitare 2019): Hellin yhdistää taiteen ja arjen käyttötekstiilit

HELLIN on kuvataiteilija, taidemaalari Vappu Aneri Kärkkäisen vuonna 2017 perustama tekstiilialan yritys. Suurin osa kuoseista on Vapun käsialaa ja ne syntyvät rakkaudesta elämään – kauniisiin, värikkäisiin ja joskus hieman hassuihinkin asioihin. HELLIN haluaakin tuoda ihmisten arkeen iloa yhdistämällä ainutlaatuisen, värikylläisen taiteen ja erilaiset käyttötekstiilit. Art Fabrics – Fabric Arts!

Kauneuden lisäksi Hellinin toimintaa ohjaavia arvoja ovat materiaalien ja tuotteiden laadukkuus, käyttömukavuus ja ekologisuus sekä valmistusprosessien eettisyys. Yritystämme ohjaavat yhteiskuntavastuun periaatteet. Haluamme olla rakentamassa maailmaa, jossa jokainen ihminen voi kokea olevansa kauniiden asioiden arvoinen.

Hellinin tarina lähti liikkeelle kankaista, koska itse tehty vaate on aina sopiva. Kesäkuussa 2019 julkaistiin suuren suosion saanut kaavakirjasarjan ensimmäinen osa, GIRL TRIP Kaavat elämään – Patterns for Freestylers, jonka persoonallinen ote ja visuaalisuus on herättänyt ihastusta.

Koska monet Hellinin kankaat ja kuosit sopivat myös sisustukseen, tulemme Habitare 2019 -messuilla tarjoamaan maistiaispaloja sisustuskankaista ja -tekstiileistä sekä tapeteista kiinnostuneille Hellinin ystäville. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja:

Lotta Hällström
HELLIN Oy

hellin@hellin.fi
050 360 4113
hellin.fi

https://messukeskus.com/press-release/hellin-yhdistaa-taiteen-ja-arjen-kayttotekstiilit/?fbclid=IwAR1Tj_1G4hdQDq8MSbIrCw1snR-hlcBSIcxepyjZxq9YzNmeUKEprEes2nY

Uusia värejä ja materiaaleja kaupassa

Ensimmäinen kangaskuorma uudessa osoitteessa on nyt saatu purettua ja kankaat laitettua verkkokauppaan!

Vähiin käyneissä ponilettitrikoissa on jälleen iso värivalikoima. Saimme myös uusia joustamattomia laatuja: ohutta pellava-puuvillaa ja merseroitua puuvillaa tuli useassa kuosissa. 

Puuvillatwilliin / joustofarkkuun saatiin lisää Akileijaa, josta Marja Niemi on tehnyt kuvan Varpu-housut (kaava Girl Trip-kirjassa). Puuvillatwillistä löytyy nyt myös musta Poniletti.

Tilausten toimitukset jatkuvat taas!

Ihanaa elokuun alkua ja tervehdys Porvoosta Hellinin uusista, upeista toimitiloista! ☀️ 

Muutto- ja inventaariourakasta on selvitty heinäkuun helteistä huolimatta, vaikka paljon on toki vielä tekemistä – ja erityisesti hankkimista – että Hellinin arki pyörii niin kuin pitääkin.   

Muuttotauon aikana tehtyjä tilauksia on nyt alettu käsitellä ja kaikki paketit saadaan postiin alkuviikon aikana. Kiitoksia kärsivällisyydestänne! 😘 

Verkkokaupan noudot ovat mahdollisia keskiviikosta 14.8 alkaen. Noutoaika on keskiviikkoisin klo 15-18 osoitteesta Urakoitsijantie 15D4 06400 Porvoo.

Huom. Urakoitsijantien portti sulkeutuu klo 18, ja tämän jälkeen sisään pääsee vain koodilla, minkä vuoksi tilausten hakeminen ei ole mahdollista enää klo 18 jälkeen.