Elämä on reppureissu!

Elämä ei ole valmismatka, jossa me tiedämme etukäteen, mikä meitä odottaa. Elämä on reppureissu, jossa jokainen päivä on uusi seikkailu, täynnä ainutlaatuisia mahdollisuuksia.

Hellinin maailmassa taide ei kuulu museoihin eikä pölyisiin lasivitriineihin vaan arki on taidetta ja taide arkea. Jokainen ihminen on kauniiden asioiden arvoinen. Vaatteet ovat sinua varten, ja sinä olet elämää varten. Kun ilo elää, on ilo elää!

Kotisivujemme ajankohtaista-osiota seuraamalla olet mukana Hellinin matkalla. Voit seurata meitä myös Facebookissa tai Instagramissa. Pakkaa reppusi ja tule mukaan!

Avoimet Ovet lauantaina 7.12 klo 11-17

Hellin pajalla Porvoossa vietetään launtaina 7.12. klo 11-17 pikkouluteemaisia Avoimia Ovia. Puramme messuvarastoa ja tarjolla on paljon valmispaloja -20%. Lisäksi mm. yllätyspusseja ja laaja valikoima silitysmerkkejä.

Tervetuloa jouluostoksille, vielä ehtii ommella itselle tai lahjaksi pukinkonttiin!

Ps. Löydät perille kun suunnistat Ölstensin pienteollisuusalueelle osoitteeseen Urakoitsijantie 15 D 4. Hellinin paja sijaitsee portin jälkeen oikealla ja neljännessä eli alimmassa talossa.

Gallop Blizzard Black Joustocollege

Uusia materiaaleja, uusia kuoseja!

Harmaata marraskuuta piristävät varastolle saapuneet kangaskuormat, jossa on tällä kertaa sekä uutuusmateriaaleja että uutuuskuoseja. Lisäksi suosittuja Ponilettiä, Bubble Bathia ja Art Classia tuli muutamissa uusissa väreissä.

Uutena materiaalina tarjolla on ihanan kevyt ja pehmeä viskoosikreppi, joka sopii täydellisesti esimerkiksi paitoihin ja leninkeihin.

Akileija viskoosikreppin Musta - Pinkki
Tilaat kuvan Akileija Viskoosikrepin täältä.

Uutena kuosina valikoimassa on Laura Laineen suunnittelema upea ”sisarukset”, jota on saatavana kahdessa eri koossa ja muutamissa eri väreissä.

Sisarukset Luomupuuvillatrikoo
Tilaat Sisarukset Luomupuuvillatrikoona täältä

Ja suosittuja Bubble Bathia ja Art Classia saa nyt useissa uusissa väreissä – ja molempia vihdoin myös täysin ilman punaista tai pinkkiä.

Bubble Bath
Bubble Bath Soft Red
Tilaat Bubble Bath Soft Red kankaan tästä

Löydät uututemme verkkokaupastamme https://www.hellinshop.fi

Lue lisää meidän kankaistamme tästä.

Hellin is ready to grow!

HELLIN is looking for retailers for our fabrics and in the future also ready-to-wear clothing and home textiles. We also carry a line of wallpapers and other print products. If you are interested in cooperation with Hellin, send us a message at hellin@hellin.fi 

Avoimet Ovet lauantaina 12.10 klo 12-16

Lauantaina 12.10 uusissa toimitiloissamme Porvoossa on Avoimet Ovet! Tervetuloa tutustumaan, luvassa pientä purtavaa ja avajaistarjouksia. 🙂

Meidät löydät Ölstensin pienteollisuusalueelta osoitteesta Urakoitsijantie 15 D 4.

Kiitoksia HABITARE 2019!

Kiitoksia kaikille Habitare 2019 – messuosastollamme vierailleille sekä vanhoille että uusille ystäville ja tuttaville! Saimme paljon ideoita seuraavia messuja varten, joten toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan!

Habitaressa ensiesittelyssä olleet uudet tuotteemme, keittiöpyyheraportit ja tapetit, saadaan nettisivuille ja verkkokauppaan tämän viikon aikana. Sitä ennen nukumme kuitenkin viime viikon univelat pois. 🙂

HABITARE 2019 Helsingin Messukeskuksessa 11-15.9

Habitare 2019 – messut ovat avoinna!

Aukioloajat ovat tänään keskiviikkona klo 9-20, torstaina ja perjantaina klo 10-19 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Hellinin löytää Decor-osastolta (kotimainen Design) paikalta 3f11.

Messuilla tarjolla sisustuskankaita sekä uutuutena keittiöpyyheraportteja.

Esittelyssä myös ensimmäiset tapettimme!

Tervetuloa tutustumaan!

Kiitoksia Kankaiden Yöstä!

Kankaiden Yö järjestettiin taas perjantaina 30.8.2019 ja HELLIN oli jo kolmatta kertaa mukana tapahtumassa. Illan aikana verkkokaupassamme oli tapahtuman hengen mukaisesti vaihtuvia tarjouksia ja Facebook-sivuillamme sekä Kankaiden Yö ryhmässä erilaisia kilpailuja ja huutokauppoja. Tapahtuma oli onnistunut, suuret kiitokset sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme!

Tilausten suuren määrän vuoksi toimitusten käsittely kestää hetken, mutta saamme kaikki paketit postiin noin viikossa.

Keskiviikkona 4.9 on mahdollisuus noutaa Kankaiden Yön tilaukset Porvoon toimipisteestämme (Urakoitsijantie 15D4) klo 15-18 välillä. Ensi viikolla (10-15.9) olemme HABITARE-messuilla, jonka aikana tilausten noudot eivät valitettavasti onnistu.