Elämä on reppureissu!

Elämä ei ole valmismatka, jossa me tiedämme etukäteen, mikä meitä odottaa. Elämä on reppureissu, jossa jokainen päivä on uusi seikkailu, täynnä ainutlaatuisia mahdollisuuksia.

Hellinin maailmassa taide ei kuulu museoihin eikä pölyisiin lasivitriineihin vaan arki on taidetta ja taide arkea. Jokainen ihminen on kauniiden asioiden arvoinen. Vaatteet ovat sinua varten, ja sinä olet elämää varten. Kun ilo elää, on ilo elää!

Kotisivujemme ajankohtaista-osiota seuraamalla olet mukana Hellinin matkalla. Voit seurata meitä myös Facebookissa tai Instagramissa. Pakkaa reppusi ja tule mukaan!

Uusia kuoseja, uusia tuulia

Olemme sulkeneet oman nettikauppamme ainakin toistaiseksi ja tästä eteenpäin Hellinin kankaita voi ostaa jälleenmyyjien kautta. Kankaat tulevat edelleen samalta tehtaalta, eli lycraa ja merinovillaa lukuunottamatta Portugalista. Laatu pysyy siis samana!
Hellin keskittyy kuosisuunnitteluun ja katsotaan mitä muuta saamme aikaan, kun aikaa ja energiaa vapautuu nettikaupan hoidosta 🙂
Emme siis ole katoamassa ompeluscenestä.


Haluamme kuitenkin kiittää sydämellisesti jokaista asiakastamme kuluneista vuosista, olette ihania <3

Uusimmat kuosimme ovat lahjakkaan Juuli-Maaria Korhosen käsialaa. Hänestä kuulemme varmasti vielä!

Hellin is ready to grow!

HELLIN is looking for retailers for our fabrics and in the future also ready-to-wear clothing and home textiles. We also carry a line of wallpapers and other print products. If you are interested in cooperation with Hellin, send us a message at hellin@hellin.fi 

Avoimet Ovet lauantaina 12.10 klo 12-16

Lauantaina 12.10 uusissa toimitiloissamme Porvoossa on Avoimet Ovet! Tervetuloa tutustumaan, luvassa pientä purtavaa ja avajaistarjouksia. 🙂

Meidät löydät Ölstensin pienteollisuusalueelta osoitteesta Urakoitsijantie 15 D 4.

Kiitoksia HABITARE 2019!

Kiitoksia kaikille Habitare 2019 – messuosastollamme vierailleille sekä vanhoille että uusille ystäville ja tuttaville! Saimme paljon ideoita seuraavia messuja varten, joten toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan!

Habitaressa ensiesittelyssä olleet uudet tuotteemme, keittiöpyyheraportit ja tapetit, saadaan nettisivuille ja verkkokauppaan tämän viikon aikana. Sitä ennen nukumme kuitenkin viime viikon univelat pois. 🙂

HABITARE 2019 Helsingin Messukeskuksessa 11-15.9

Habitare 2019 – messut ovat avoinna!

Aukioloajat ovat tänään keskiviikkona klo 9-20, torstaina ja perjantaina klo 10-19 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18. Hellinin löytää Decor-osastolta (kotimainen Design) paikalta 3f11.

Messuilla tarjolla sisustuskankaita sekä uutuutena keittiöpyyheraportteja.

Esittelyssä myös ensimmäiset tapettimme!

Tervetuloa tutustumaan!

LEHDISTÖTIEDOTE ( Habitare 2019): Hellin yhdistää taiteen ja arjen käyttötekstiilit

HELLIN on kuvataiteilija, taidemaalari Vappu Aneri Kärkkäisen vuonna 2017 perustama tekstiilialan yritys. Suurin osa kuoseista on Vapun käsialaa ja ne syntyvät rakkaudesta elämään – kauniisiin, värikkäisiin ja joskus hieman hassuihinkin asioihin. HELLIN haluaakin tuoda ihmisten arkeen iloa yhdistämällä ainutlaatuisen, värikylläisen taiteen ja erilaiset käyttötekstiilit. Art Fabrics – Fabric Arts!

Kauneuden lisäksi Hellinin toimintaa ohjaavia arvoja ovat materiaalien ja tuotteiden laadukkuus, käyttömukavuus ja ekologisuus sekä valmistusprosessien eettisyys. Yritystämme ohjaavat yhteiskuntavastuun periaatteet. Haluamme olla rakentamassa maailmaa, jossa jokainen ihminen voi kokea olevansa kauniiden asioiden arvoinen.

Hellinin tarina lähti liikkeelle kankaista, koska itse tehty vaate on aina sopiva. Kesäkuussa 2019 julkaistiin suuren suosion saanut kaavakirjasarjan ensimmäinen osa, GIRL TRIP Kaavat elämään – Patterns for Freestylers, jonka persoonallinen ote ja visuaalisuus on herättänyt ihastusta.

Koska monet Hellinin kankaat ja kuosit sopivat myös sisustukseen, tulemme Habitare 2019 -messuilla tarjoamaan maistiaispaloja sisustuskankaista ja -tekstiileistä sekä tapeteista kiinnostuneille Hellinin ystäville. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja:

Lotta Hällström
HELLIN Oy

hellin@hellin.fi
050 360 4113
hellin.fi

https://messukeskus.com/press-release/hellin-yhdistaa-taiteen-ja-arjen-kayttotekstiilit/?fbclid=IwAR1Tj_1G4hdQDq8MSbIrCw1snR-hlcBSIcxepyjZxq9YzNmeUKEprEes2nY