LEHDISTÖTIEDOTE ( Habitare 2019): Hellin yhdistää taiteen ja arjen käyttötekstiilit

HELLIN on kuvataiteilija, taidemaalari Vappu Aneri Kärkkäisen vuonna 2017 perustama tekstiilialan yritys. Suurin osa kuoseista on Vapun käsialaa ja ne syntyvät rakkaudesta elämään – kauniisiin, värikkäisiin ja joskus hieman hassuihinkin asioihin. HELLIN haluaakin tuoda ihmisten arkeen iloa yhdistämällä ainutlaatuisen, värikylläisen taiteen ja erilaiset käyttötekstiilit. Art Fabrics – Fabric Arts!

Kauneuden lisäksi Hellinin toimintaa ohjaavia arvoja ovat materiaalien ja tuotteiden laadukkuus, käyttömukavuus ja ekologisuus sekä valmistusprosessien eettisyys. Yritystämme ohjaavat yhteiskuntavastuun periaatteet. Haluamme olla rakentamassa maailmaa, jossa jokainen ihminen voi kokea olevansa kauniiden asioiden arvoinen.

Hellinin tarina lähti liikkeelle kankaista, koska itse tehty vaate on aina sopiva. Kesäkuussa 2019 julkaistiin suuren suosion saanut kaavakirjasarjan ensimmäinen osa, GIRL TRIP Kaavat elämään – Patterns for Freestylers, jonka persoonallinen ote ja visuaalisuus on herättänyt ihastusta.

Koska monet Hellinin kankaat ja kuosit sopivat myös sisustukseen, tulemme Habitare 2019 -messuilla tarjoamaan maistiaispaloja sisustuskankaista ja -tekstiileistä sekä tapeteista kiinnostuneille Hellinin ystäville. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja:

Lotta Hällström
HELLIN Oy

hellin@hellin.fi
050 360 4113
hellin.fi

https://messukeskus.com/press-release/hellin-yhdistaa-taiteen-ja-arjen-kayttotekstiilit/?fbclid=IwAR1Tj_1G4hdQDq8MSbIrCw1snR-hlcBSIcxepyjZxq9YzNmeUKEprEes2nY