Hellinin kotisivut ovat avautuneet

HELLIN Oy:n uudet kotisivut on julkaistu.

Uusien kotisivujen avulla tarkoituksenamme on esitellä aikaisempaa laajemmin ja perusteellisemmin yrityksemme arvopohjaa, visioita ja tuotevalikoimaa paitsi kuluttajille myös jälleenmyyjille, medialle ja muille yhteistyökumppaneille.

Design-osiossa tulemme ideoimaan erilaisia mahdollisuuksia, joissa Hellinin designia voisi käyttää. Olemme aloittaneet kankaista ja tarkoituksenamme on laajentaa tuotantoa lähiaikoina valmisvaatteisiin ja sisustustekstiileihin, mutta mikään ei rajoita kuosiemme käyttöä tulevaisuudessa myös aivan erityyppisissä tuotteissa. Design-osiolla haluamme palvella siis erityisesti Hellinin lisenssioikeuksista kiinnostuneita yrityksiä.

Ajankohtaista-osiossa kerromme esimerkiksi messuista ja muista tapahtumista, joissa olemme mukana.

Nettikauppamme toimii entisellä alustalla ja toivomme ihmisten löytävän sen myös uusien kotisivujen kautta! Mukavia hetkiä Hellinin maailmassa!