Tilausten toimituksissa muuttotauko 18-31.7.

Hellinin muuttopäivä uusiin tiloihin on torstai 18.7. Keskiviikkoon 17.7. klo 18 mennessä tulleet tilaukset saadaan postiin ennen muuttoa, ja sen jälkeen tulleita tilauksia aletaan postittaa 1.8. Tilauksia voi siis tehdä, mutta toimitusaika on muutosta johtuen normaalia pidempi.

Muuton jälkeen järjestämme paikkoja uusissa toimitiloissamme, teemme vuosi-inventaariota sekä lomailemme muutaman päivän.

HELLINin tuotteita löytyy jatkossakin Salapakasta, mutta sieltä ei voi enää noutaa verkkokaupan tilauksia. Verkkokaupan noutoja voi halutesaan tehdä 1.8. jälkeen Porvoon toimipisteestämme myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina.

Syksyllä Helliniltä on tulossa ihan uusia aluevaltauksia, mutta niistä lisää myöhemmin! Pysykää kuulolla!

Girl Trip – kaavakirjan juhlakuvauksissa. Kuva: Ava Hällström