Ommel-festivaalit 7-9.6.19 Espoossa

Ompelijoiden omat festarit, Ommel 2019, järjestetään 7.–9. kesäkuuta. Tapahtumapaikkana toimii Opinmäki-kampus Espoon Suurpellossa. Festivaaleille on ilmainen sisäänpääsy.

Ommel 2019 on yhteisöllinen ompelufestivaali kaikille aloittelevista ompeluharrastajista alan ammattilaisiin. Tapahtumassa yhdistyvät kangas- ja ompelutarvikemarkkinat, viikonlopun mittaiset ompelulanit sekä monipuolinen ompeluun liittyvä koulutus, kuten kurssit, luennot ja työpajat.

Toista kertaa järjestettävän festivaalin teemana on pohjoismaisuus. Mukana on näytteilleasettajia Suomen lisäksi myös Ruotsista.

HELLIN on mukana Ommel 2019 – tapahtumassa edellisvuoden tapaan. Kankaidemme lisäksi myynnissä on myös uunituore GirlTrip – kaavakirja! Ennakkotilauksen tehneillä on mahdollisuus noutaa kirja festivaaleilta.

Lisätietoja tapahtumasta ja näytteilleasettajasta sekä tapahtuman aukioloajat löydät Ommelin omilta nettisivuilta.

Tapaamisiin Ommelissa! 🙂